Om oss

Klimaenergi AS

Klimaenergi AS er Norges nyeste, men samtidig mest erfarne solcelleleverandør. Virksomheten er en direkte forlengelse av KlimaEnergi A/S i Danmark, som siden 2006 har levert og installert over 4200 solcelleanlegg til privatpersoner og bedrifter i både Danmark og Sverige. Vi er overbevisst om at solceller er fremtidens energikilde. Solceller er gunstig for klimaet og tiltrekker også kunder og attraktive medarbeidere til bedriften.

Virksomheten i Norge bygger på erfaringen og kompetansen bedriften har opparbeidet i Danmark. Den norske bedriften har imidlertid lokale ledere, slik at solcelleløsningene er best mulig tilpasset det norske markedet.

Kvalitet utgjør forskjellen

Klimaenergi er eksperter på installering av store bedriftsanlegg av svært høy kvalitet. Med erfaring fra flere tusen anlegg har vi håndplukket de aller beste komponentene, ekspertene og montørene, slik at du er garantert et anlegg i toppklasse. Vi skreddersyr prosjektene etter kundenes ønsker og setter vår ære i at kundene blir fornøyde med produktene våre.

Når du velger et solcelleanlegg fra Klimaenergi, er du garantert god valuta for pengene. Vi tar oss av alt av beregninger, montering, søknader, installasjon og ikke minst servicearbeid knyttet til solcelleanlegget så lenge du har behov for det. Det samlede tilbudet vårt gjør at vi utmerker oss som leverandør av solcellepaneler.